RadioAccess sponsort de Ride for the Roses wielerwedstrijd met SmartTalk, de nieuwe manier van onderling communiceren. De voorrijders en juryleden van de Ride for the Roses zullen gebruik maken van de software app die van elke smartphone een portofoon maakt. SmartTalk is efficiënt, eenvoudig in gebruik, toekomstbestendig en zorgt voor een flinke kostenbesparing voor de organisatie.

De Ride for the Roses voorrijders voorrijders begeleiden de verschillende groepen uit het 11.000 koppige peloton en zullen tijdens deze editie onderling contact houden via SmartTalk van RadioAccess. Dankzij SmartTalk kunnen de jury en de voorrijders vanaf elke locatie met elkaar communiceren door eenvoudigweg hun telefoon & oortje te gebruiken.

Op zondag 6 september vindt de 18de editie van de Ride for the Roses plaats in Aalsmeer. De R4tR is een sponsor-fietstocht van 100 kilometer in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan deelnemen. Net als voorgaande jaren doet ook Koning & Hartman weer mee aan de wielrenwedstrijd met een team van 20 deelnemers.

Meer informatie over de mogelijkheden van SmartTalk leest u op deze pagina. Voor vragen over SmartTalk, neem contact met ons op.