Een aantal projecten in uitvoering

“Het is voor ons een eer om mee te werken aan een dagelijks reality programma”

Optimaal mobiel communiceren

Optimaal mobiel communiceren is een vereiste. Dat merken we privé, maar zeker ook zakelijk. Het aantal mobiele devices stijgt aanzienlijk. We willen volledig mobiel kunnen opereren en niet meer afhankelijk zijn van plaatsgebonden werkplekken of vaste toestellen. Flexibiliteit en efficiëntie zijn de trends in mobiele communicatie. RadioAccess heeft voor elke situatie een passende oplossing en helpt organisaties bij het maken van de juiste keuze. Met als resultaat: optimaal mobiel bereik.

RTEmagicC_Erasmus-MC.pngErasmus MC
Na Bouwdeel Oost (opgeleverd in 2013) heeft RadioAccess ook de opdracht voor Bouwdeel West gekregen van Erasmus MC in Rotterdam.Dit betreft wederom de bouw van het Actieve DAS-systeem. Naast het C2000-signaal en portofonie, heeft T-Mobile ingekoppeld (2G en 3G) en is Erasmus gestart met een POC voor Private GSM.

RTEmagicC_Vodafone_02.pngVodafone
RadioAccess heeft inmiddels op ruim 500 locaties Indoor GSM / UMTS dekking en capaciteitsuitbreiding op basis van femtocellen en picocellen gerealiseerd voor onder
andere operator Vodafone in de sectoren zakelijke dienstverlening, industrie, nutsbedrijven, non-profit organisaties, zorginstellingen, detailhandel en (lokale) overheid.
RTEmagicC_Utopia.pngUTOPIA (Talpa)
Vanaf januari 2014 wordt het reality programma Utopia van producent Talpa dagelijks uitgezonden op SBS6.
RadioAccess leverde een Private GSM oplossing voor de bewoners van Utopia.

RTEmagicC_Radboud_UMC.pngRadboud UMC
RadioAccess bouwt een passief DAS plus
inkoppeling voor het A-Gebouw van Radboud UMC in Nijmegen.
amcAcademisch Medisch Centrum (AMC)
Het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam krijgt een nieuw DAS systeem (Distributed Antenna System), ontworpen, geleverd en geïnstalleerd door RadioAccess.
Het totale ziekenhuiscomplex beslaat ruim 500.000 m2 en dit breedband antennesysteem biedt –in eerste instantie- indoor dekking voor mobiele operators en voor paging.
Het AMC wil dat haar medewerkers komende jaren volledig overstappen van vaste naar mobiele toestellen en dit antennesysteem biedt daarvoor alle mogelijkheden en de volledige garantie van bereikbaarheid.