Projecten onlangs afgerond

“Trots zijn op je werk en successen delen”

RTEmagicC_Martini-Ziekenhuis_02.png
Martini-Ziekenhuis
RadioAccess leverde een uitbreiding op het Actieve DAS naar het Paviljoen Icoon van Martini Ziekenhuis Groningen.
RTEmagicC_SEIN.jpg
SEIN
Via Detron heeft RadioAccess uitbreidingen geleverd op het Private GSM systeem voor de gebouwen Opdreef en Terp in Heemstede.

St-Antonius-Ziekenhuis
RadioAccess was verantwoordelijk voor het implementeren van een passief DAS en inkoppeling van C2000-UHF voor de nieuwbouw in Leidsche Rijn. Tevens is het GSM Sniffer systeem van RadioAccess ingezet voor monitoring van het passieve DAS.

RTEmagicC_Alewijnse.png
Alewijnse
Samen met Alewijnse Marine uit Nijmegen heeft RadioAccess in dit project een UHF-Cellular DAS aangelegd aan boord van een 90m lange OceAnco yacht.
APM-Terminals-Logo2

Bij APM Terminals was er het verzoek om dekking te verzorgen op het terrein waar vele duizenden transport containers opgeslagen worden in straten van 5 containers hoog en 100 meter lang.
Ook tussen de containers diende dekking te zijn zodat personeel verzekerd was van communicatie om hun werk te kunnen doen en om hulp te vragen wanneer dat nodig zou zijn.
Om die redenen is er een Private LTE data netwerk gerealiseerd en een DMR (Portofonie) netwerk.
Dat is gedaan middels een Low Power Zinwave DAS systeem.
Bij alle container straten is een mast geplaatst met daarin een Remote Unit en een antenne.
Op diverse andere locaties zijn ook antennes geplaatst.
Zo is er zekerheid van voldoende dekking tussen de containers waardoor de werkprocessen gecontinueerd kunnen worden en de veiligheid van personeel gegarandeerd is.