‘Een tevreden klant is de kroon op je werk’

RadioAccess heeft een groot aantal projecten gelijktijdig in uitvoering, waarvan enkele zich in een afrondende fase bevinden.
U kunt hier tevens een aantal klantcases downloaden in PDF formaat.

zorg03

Zorginstellingen

Op mission critical projecten en special coverage locaties in de zorgsector, biedt RadioAccess een standalone Private GSM oplossing.
De koppeling met de PBX (telefooncentrale) zorgt ervoor dat de functionaliteiten van vaste telefonie behouden blijven.
Het resultaat is een gegarandeerde dekking en een betere bereikbaarheid doordat alle communicatie via één mobiel toestel verloopt.
Ook is de continuïteit van de communicatieprocessen gewaarborgd bij eventuele calamiteiten en veiligheidsrisico’s.
industrie

Industrie

Mobiele bereikbaarheid is van groot belang voor industriële organisaties en hun uw medewerkers om onderling te communiceren.
Een goede netwerkdekking op grote locaties als fabriekshallen, terminals en op- en overslagplaatsen zijn cruciaal voor de complexe processen en bij eventuele calamiteiten.Met een mobiele communicatieoplossing van RadioAccess worden risico’s beperkt als het gaat om de veiligheid van medewerkers en de continuïteit van bedrijfsprocessen.


mobieleoperators

Mobiele Operators

RadioAccess levert een uitgebreid pakket aan diensten en oplossingen om het mobiele bereik van GSM – UMTS – 3G en 4G-netwerken in gebouwen te verbeteren.
De producten van RadioAccess omvatten onder andere femtocellen, picocellen, repeaters en DAS systemen.
Deze mobiele oplossingen zijn zowel toe te passen in de particuliere markt, als in zakelijke omgevingen (kantoren, zorginstellingen en parkeergarages).
Belangrijk: De mobiele operator moet altijd toestemming geven om zgn. repeaters te plaatsen om dekkings problemen te verhelpen.