SmartTalk: verander uw smartphone in een portofoon

SmartTalk maakt van uw smartphone een portofoon. Onze Push-To-Talk over cellular (PoC) applicatie biedt bewegingsvrijheid, continue bereikbaarheid en betrouwbaarheid van communicatie. SmartTalk werkt vanaf uw smartphone, waardoor het niet meer nodig is om twee losse toestellen te gebruiken. Dit draagt niet alleen bij aan het gemak van de gebruiker, het bespaart ook de aanschaf- en onderhoudskosten van een apart portofoniesysteem.

smart-talk

De voordelen van Smart Talk

• SmartTalk staat voor betrouwbare en directe (groeps)communicatie, ongeacht waar de gebruikers zich bevinden.
• Lokaal, landelijk en zelfs internationaal te gebruiken door communicatie over over LTE, 4G, 3G, GPRS en WiFi.
• Provider-onafhankelijk. Probleemloos te gebruiken wanneer uw medewerkers verschillende providers gebruiken.
• Al uw communicatiemiddelen geintegreerd op uw smartphone.
• Werkt op elk Android®-toestel. SmartTalk-versies voor Windows Phone® en iOS® zijn momenteel in ontwikkeling.
• SmartTalk wordt geleverd met een compleet webportal voor beheer van gebruikers.
• De SmartTalk PC Dispatcher applicatie maakt het mogelijk om vanaf een PC personen en groepen op te roepen, berichten te verzenden en zelfs de GPS locatie van deelnemers live te zien.

Bekijk hier de flyer van SmartTalk, inclusief een overzicht van de gebruikskosten.

Direct communiceren

Met één druk op de knop kunt u direct praten met al uw collega’s binnen één of meerdere groepen. Het is mogelijk een één-op-één gesprek op te zetten of in een groep te communiceren. Naast de directe spraakfunctie kunt u ook tekstberichten naar elkaar sturen, indien gewenst de locatie van elkaar zien en ad-hoc deelnemers toevoegen aan een gesprek.

Integratie met portofoons

SmartTalk is te integreren met bestaande portofoniesystemen. Dit betekent dat SmartTalk zowel als losstaand communicatiemiddel kan opereren maar ook als uitbreiding van uw bestaande portofonienetwerk kan fungeren.

Veilig en betrouwbaar

Omdat SmartTalk-communicatie via onze eigen beveiligde en redundante server werkt, bent u er altijd zeker van dat uw communicatie veilig en betrouwbaar verloopt. Indien u SmartTalk toch liever in eigen beheer wilt hebben, is het ook mogelijk om deze op uw eigen server te installeren.

Dispatcher

Met de SmartTalk PC Dispatcher App kunt u eenvoudig mensen en groepen beheren, oproepen en tekstberichten versturen. Vanuit een dispatcher-rol kunt u naast de standaard één-op-één en groepsgesprekken ook een één-naar-vele-naar-één groep opzetten, waardoor de dispatcher centraal communiceert naar iedereen en alleen rechtstreeks naar de dispatcher terug gecommuniceerd kan worden.

Meer dan de helft van de patiënten had een adequate erectie, voldoende voor geslachtsgemeenschap, verscheen binnen 20 minuten na inname van Kamagra. De verdraagzaamheid van het medicijn was goed.

Wilt u meer informatie over Smart Talk of een demo op locatie? Neem vrijblijvend dan contact met ons op.