PROFIEL

RadioAccess levert een volledig portfolio van netwerkproducten en diensten op het gebied van (indoor) mobiele telecommunicatie netwerken.
De activiteiten van RadioAccess bevinden zich in 3 hoofdactiviteiten:

Indoor Antenne Netwerken (DAS)

• Mission Critical Communicatie Systemen (Clarity Private GSM systemen)

• Operator-markt (o.a. volledige Indoor RAN oplossingen met picocellen, femtocellen en repeateroplossingen)

Naast het leveren van alle benodigde materialen heeft RadioAccess alle expertise in huis om dergelijke netwerken te ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen.
Tevens heeft RadioAccess een volledig ingericht Netwerk Management Center (NMC) waar deze netwerken op afstand worden bewaakt en volledig beheer is ingeregeld.
In korte tijd heeft RadioAccess een unieke positie in de markt verworven met een sterk team van enthousiaste, creatieve, innovatieve en professionele medewerkers, met 1 gezamenlijk doel:
’het leveren van kwalitatief hoogwaardige mobiele telecommunicatie oplossingen’’
Tot de klanten van RadioAccess behoren o.a. Mobiele operators, Enterprises (o.a. Industrie), Zorginstellingen, Ziekenhuizen en Overheid.

MISSIE

Experts by experience and common sense!

Het is de missie van RadioAccess om nationaal en internationaal een speler van formaat te worden op het gebied van het ontwerpen, leveren en beheren van Mobiele Telecommunicatie Netwerken. Ons team van toegewijde professionals toont waardering voor onze klanten en respecteert Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en het Milieu.
De combinatie van enthousiasme, kennis, vaardigheden, ervaring, creativiteit en ondernemend vermogen in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn sleutelelementen van het bewezen succes van RadioAccess.
Samenvattend kunnen we de medewerkers van RadioAccess het best omschrijven als experts door opleiding en ervaring.

VISIE

’Optimaal Mobiel Bereik ’’

Het gebruik van de mobiele telefoon als het telecommunicatiemiddel bij uitstek is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij.
Het sterk toenemende gebruik, met name veroorzaakt door mobiel internet en mobiele apps, heeft tot gevolg dat met name de mobiele operators tegen capaciteitsproblemen aanlopen om aan deze groeiende behoefte te kunnen voldoen.
De oplossing bij uitstek is om de capaciteit en netwerkdekking te leveren op die plekken waar de behoefte het hoogst is: Binnenshuis!

RadioAccess is de gerespecteerd en innovatieve partner voor Mobiele Operators met betrekking tot het leveren van Inpandige Mobiele Netwerken.
Op deze wijze is de noodzaak tot het uitbreiden van energieverslindende en complexe antenne constructies op gebouwen minder aanwezig, aangezien de capaciteit voor deze ‘’outdoor netwerken’’ zich beperkt tot de abonnees buiten.
De abonnees gebruiken hun mobiele telefoon via kleine, laag vermogen cellen of DAS netwerken.
Zij ervaren daardoor optimaal mobiel bereik, hoge datasnelheden in combinatie met een lange levensduur van de accu.

‘’Mission Critical Communicatie’’

Betrouwbare telecommunicatie via een mobiele telefoon onder alle omstandigheden stelt hoge eisen aan de publieke mobiele netwerken zoals bereik, capaciteit en beschikbaarheid.
Dit wordt met name nog belangrijker als er gekozen wordt om vaste telefonie te vervangen voor mobiele telefonie en om andere traditionele bedrijf kritische systemen zoals DECT-Telefonie en Pagers voor BHV en Verpleegoproepsystemen, ook te vervangen naar slechts 1 communicatiemiddel per medewerker, de mobiele telefoon!
Om uiterst betrouwbare mobiele telecommunicatie onder alle omstandigheden te kunnen borgen, zoals spraak, SMS en data, heeft RadioAccess Clarity ontwikkeld.
Deze Mobiele Telecommunicatie Netwerk-oplossing zorgt voor optimaal bereik, gegarandeerde capaciteit en snelle aflevering van (SMS) berichten en een minimale beschikbaarheid van 99.99%.

Door slimme koppelingen met telefooncentrales, alarmservers en brandmeld-installaties en koppelingen met mobiele providers is het met Clarity mogelijk om alle bestaande en nieuwe telecommunicatiesystemen samen te voegen en alle communicatie geborgd te laten verlopen via een mobiele telefoon.
Het laten verlopen van alle telecommunicatie via een mobiele telefoon levert enorme besparingen op zowel in aanschaf en onderhoud van communicatiemiddelen, maar ook met name in de bereikbaarheid, processen en efficiency!