Samenwerkingen

RadioAccess levert oplossingen die in de praktijk gekoppeld kunnen worden aan bestaande telefoniecentrales en alarmservers.
We werken hiervoor samen met diverse partners (zoals PBX leveranciers) om dit mogelijk te maken en met name ook te testen en te certificeren.

De integratie van onze oplossingen met de bestaande of nieuwe systemen biedt een belangrijke meerwaarde op bereikbaarheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.
De ervaring die we hier ondertussen mee hebben opgedaan is enorm en deze kennis en kunde delen we graag met onze klanten om zo tot een mobiele telecommunicatieoplossing te komen die voldoet aan alle verwachtingen!

 

Enkele voorbeelden van samenwerkingen

AxellWireless

 

 

In samenwerking met Axell Wireless voert RadioAccess projecten uit in de grootzakelijke markt met betrekking tot het verbeteren van mobiele communicatienetwerken.

 

 

vodafone In opdracht van Vodafone levert RadioAccess een uitgebreid pakket aan diensten en oplossingen om het mobiele bereik van het Vodafone mobiele netwerk in bijvoorbeeld gebouwen te verbeteren.
De producten van RadioAccess omvatten onder andere Femtocellen, Picocellen, Repeaters en DAS-netwerken.
De oplossingen zijn zowel toe te passen in particuliere omgevingen (woningen, appartementencomplexen), als in zakelijke (kantoren, zorginstellingen, parkeergarages).

 

RTEmagicC_KPN-logo.jpg In opdracht van KPN levert RadioAccess Clarity Private GSM-oplossingen en Indoor Antenne Netwerken.
Voorbeelden van recent gerealiseerde projecten zijn o.a. Theater Carré, Refaja Ziekenhuis en LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum).
Met Clarity Private GSM in combinatie met de telefooncentrales van KPN krijgen gebruikers toegang tot alle vormen van draadloze communicatie via één mobiel toestel.
Hiermee worden DECT- en Paging-installaties vervangen, met als resultaat een kwalitatief hoogwaardige, technische oplossing en een sterke verbetering van de processen.

RTEmagicC_Van_Berge_Henegouwen_02.png

In samenwerking met van Berge Henegouwen levert RadioAccess draadloze communicatieoplossingen aan boord van superjachten.Optimaal mobiel bereikbaar zijn, zelfs midden op zee, kan met een systeem van RadioAccess worden gerealiseerd.
RTEmagicC_Radio_Holland.gif

In samenwerking met Radio Holland levert RadioAccess Clarity Private GSM-systemen aan boord van onder andere werkschepen.
Met deze oplossing kan de bemanning met een GSM-toestel bellen en gebeld worden via een gesloten GSM-netwerk.
Dit netwerk is gekoppeld aan de PaBX aan boord van het schip. Naast onderling bellen vindt de alarmering plaats via dit systeem.
RTEmagicC_logo_Imtech_RGB.jpg

In samenwerking met Imtech ICT levert RadioAccess Clarity Private GSM oplossingen.
Met de combinatie van Clarity Private GSM en de communicatie oplossingen van Imtech ICT krijgen gebruikers een unified experience over vaste en mobiele communicatie.